3D-landmeten

Home » 3D-landmeten

Vrijblijvende offertes

€ 25 korting bij online schattingen

Lokale marktkennis

Wist u dat we bij CC Experts in Sint-Martens-Latem, dicht bij Gent, voor u aan de slag kunnen als landmeter met technieken als 3D-landmeten aan de hand van het GNSS? Bij CC Experts hebben we de apparatuur in huis om elk gebouw of stuk land perfect in drie dimensies in kaart te brengen. Onze landmeter maakt onder meer gebruik van 3D-laserscanners, robotische totaalstations, drones en ontvangers die in contact staan met het GNSS.

Wilt u een schatting laten uitvoeren door een professionele vastgoedexpert?

Of raadpleeg onze tarieven, bestel uw schatting online en geniet van € 25 korting.

schatting residentieel vastgoed

3D-landmeten en -scannen

Bij het 3D-landmeten leggen we omgevingen efficiënt en in detail vast door het ultra-nauwkeurig 3D-laserscannen te combineren met panoramische foto’s in hoge resolutie. We leveren zo een digitale 3D-omgeving of ‘digital twin’ bestaande uit een puntenwolk en panoramische foto’s die kan worden geëxploreerd, gemeten en becommentarieerd in een online viewer. De tool is ideaal voor een schatting van een projectgrond. Ook voor een waardebepaling van een handelspand is de tool nuttig. Onze landmeter kan trouwens niet alleen aan de slag met 3D-landmeten via het GNSS, maar is ook beschikbaar voor vele andere diensten. Bent u op zoek naar een professional voor het verkavelen van bouwgrond? Dan kunt u ook bij CC Experts terecht.

Vraag uw offerte vrijblijvend aan!

Omdat elk dossier of project uniek is, wordt onze dienstverlening afgestemd op uw noden en behoeften. Contacteer onze landmeter vrijblijvend voor meer informatie over 3D-landmeten of GNSS. Dat kan door te mailen naar info@ccexperts.be of te bellen naar het nummer 09 233 40 54. Ook voor schattingen zit u goed bij ons. Laat ons iets weten als we u kunnen helpen als onafhankelijke schatter.