Afpaling van bouwgrond

Home » Afpaling bouwgrond

Vrijblijvende offertes

€ 25 korting bij online schattingen

Lokale marktkennis

Zoekt u een landmeter voor de afpaling van uw bouwgrond? Het is erg belangrijk dat alles goed opgemeten wordt voor de staat. Daarvoor heeft u een erkende landmeter nodig. Het team van CC Experts in Sint-Martens-Latem, dicht bij Gent, heeft de nodige expertise om u te helpen. Ontdek wat we nog voor u kunnen doen.

Wilt u een schatting laten uitvoeren door een professionele vastgoedexpert?

Of raadpleeg onze tarieven, bestel uw schatting online en geniet van € 25 korting.

schatting residentieel vastgoed

Schakel onze landmeter in voor de afpaling van uw bouwgrond

Als landmeter zijn we erkend door de Vlaamse overheid. Onze metingen zijn dus bindend. Wilt u informatie graag op een correcte manier doorgeven aan de staat? Schakel ons dan in voor de afpaling van uw bouwgrond. We hebben er al het nodige materiaal voor, waaronder sensoren die verbonden zijn met het GNSS. Voor een schatting van de waarde van de bouwgrond helpen onze experten u ook graag verder. Bekijk onze tarieven alvast online.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u ons inschakelen voor de afpaling van uw bouwgrond of zoekt u een professional voor een onafhankelijke schatting? Dan helpen we u graag verder. Vraag een offerte voor onze diensten als landmeter aan door te mailen naar info@ccexperts.be of te bellen naar het nummer 09 233 40 54. Laat ons weten hoe onze experten u precies kunnen helpen.