Verkaveling van uw bouwgrond

Home » Bouwgrond verkaveling

Vrijblijvende offertes

€ 25 korting bij online schattingen

Lokale marktkennis

Als u toekomstige kopers bouwzekerheid wilt geven om op uw bouwgrond te bouwen, dan is verkaveling een interessante optie. Bij CC Experts in Sint-Martens-Latem, dicht bij Gent, zit u goed voor waarderingsvraagstukken, landmeetkundige opmetingen en strategisch advies. Onze landmeter gaat graag voor u aan de slag met het verkavelen van uw bouwgrond. Ontdek waarom een verkaveling van uw bouwgrond nuttig is.

Wilt u een schatting laten uitvoeren door een professionele vastgoedexpert?

Of raadpleeg onze tarieven, bestel uw schatting online en geniet van € 25 korting.

projectgrond

Geef uw toekomstige kopers zekerheid om te bouwen op uw bouwgrond en kies voor verkaveling

De belangrijkste reden waarom mensen ons inschakelen voor een verkaveling van hun bouwgrond is om een verkavelingsvergunning van hun gemeente te bekomen. Dankzij het verkavelen van de bouwgrond geeft u toekomstige kopers dus de zekerheid om op het perceel te kunnen bouwen. Een verkaveling bestaat uit verschillende stappen, waarbij we beginnen met het opmeten van de bouwgrond. Andere stappen bij een verkaveling zijn onder meer een juridisch onderzoek en de afpaling van de bouwgrond. Ook met andere landmeettechnieken, zoals 3D-landmeten, kunnen we voor u aan de slag.

Laat ons uw bouwgrond verkavelen

Wilt u uw bouwgrond laten verkavelen, maar wilt u eerst nog wat meer informatie over onze aanpak? Laat dan zeker iets weten. Ook als u op zoek bent naar een onafhankelijke schatter is CC Experts een topkeuze. Zo zijn we onder meer beschikbaar voor schattingen van bouwgrond. Bekijk onze tarieven online en neem contact met ons op bij verdere vragen. Dat kan door een e-mail te sturen naar info@ccexperts.be of te bellen naar het nummer 09 233 40 54. Hopelijk horen we binnenkort van u.