Offerte voor de diensten van onze landmeter-expert

Home » Offerte landmeter-expert

Vrijblijvende offertes

€ 25 korting bij online schattingen

Lokale marktkennis

Vraag een offerte aan als u graag een beter beeld wilt krijgen van de prijs van de diensten van onze landmeter-expert. Elk project is uniek en dat weten we bij CC Experts in Sint-Martens-Latem, dicht bij Gent, maar al te goed. Daarom gaan we altijd in gesprek met onze klanten en komen we eventueel ter plaatse langs om een goed beeld te krijgen van de opdracht.

Wilt u een schatting laten uitvoeren door een professionele vastgoedexpert?

Of raadpleeg onze tarieven, bestel uw schatting online en geniet van € 25 korting.

schatter expert as-built plan

Ontvang een offerte op maat van onze landmeter-expert

Wilt u uw grond laten opmeten door onze landmeter? Dan zal die te werk gaan met moderne technieken, zoals 3D-landmeten en GNSS-ontvangers. Daarbij is het mogelijk om uw bouwgrond af te palen. We kunnen meteen ook een schatting van de waarde van uw grond opmaken. Indien gewenst, kunt u alvast onze tarieven online bekijken. Uw aanvraag kunt u ook eenvoudig online afronden. Ten slotte zit u ook goed bij ons voor het verkavelen van bouwgrond.

Vraag een offerte aan

Als u het liefst persoonlijk contact heeft met onze landmeter-expert om een offerte aan te vragen of omdat u nog vragen heeft, mag u ons altijd contacteren. Dat doet u door een e-mail te sturen naar info@ccexperts.be of te bellen naar het nummer 09 233 40 54. CC Experts staat altijd voor u klaar, of u nu een landmeter of een onafhankelijke schatter nodig heeft.