Onafhankelijke schatter

Home » Onafhankelijke schatter

Vrijblijvende offertes

€ 25 korting bij online schattingen

Lokale marktkennis

Zoekt u een onafhankelijke schatter? Dan zit u goed bij ons. Ons studiebureau CC experts in Sint-Martens-Latem, dicht bij Gent, heeft al vele jaren ervaring in vastgoed. De benadering van onze schatter garandeert een onafhankelijke en transparante aanpak. Ontdek nog meer over onze manier van werken.

Wilt u een schatting laten uitvoeren door een professionele vastgoedexpert?

Of raadpleeg onze tarieven, bestel uw schatting online en geniet van € 25 korting.

schatting residentieel vastgoed

Neutraal, objectief en kwalitatief advies van een onafhankelijke schatter

Als onafhankelijke schatter staan we voor neutraal, objectief en kwalitatief advies. Wij zijn zelfverzekerd genoeg om vragen te stellen en schuwen het niet verder te kijken dan de beproefde methodes. Uw vastgoedprobleem is het waard om kritisch bekeken te worden, op basis van de kennis en ervaring van onze onafhankelijke schatter. Bij CC Experts bieden we ook nog andere diensten aan. We zijn bijvoorbeeld ook beschikbaar voor het verkavelen van bouwgrond. Ook voor 3D-landmeten kunt u bij ons bij ons terecht.

Schakel een professionele schatter in

Wilt u een onafhankelijke schatter inschakelen? Dan kunt u bij ons rekenen op een professionele aanpak. We kunnen onder meer een VLABEL-schatting voor u uitvoeren. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u nog verdere vragen heeft. We geven u met plezier een heldere uitleg. U kunt eenvoudig contact met ons op te nemen door een e-mail te sturen naar info@ccexperts.be of te bellen naar het nummer 09 233 40 54.