Schatter van agrarisch vastgoed

Home » Schatter agrarisch vastgoed

Vrijblijvende offertes

€ 25 korting bij online schattingen

Lokale marktkennis

Heeft u een onafhankelijke schatter nodig voor de waardebepaling van agrarisch vastgoed? Dan helpen we u graag verder bij CC Experts in Sint-Martens-Latem, dicht bij Gent. We hebben meer dan 20 jaar ervaring in vastgoed en kunnen u dus garanderen dat onze schattingen accuraat zijn.

Wilt u een schatting laten uitvoeren door een professionele vastgoedexpert?

Of raadpleeg onze tarieven, bestel uw schatting online en geniet van € 25 korting.

schatting residentieel vastgoed

Onze troeven als schatter van agrarisch vastgoed

Als onafhankelijke schatter van de waarde van agrarisch vastgoed halen we zelf geen voordeel uit de schatting. U krijgt dus altijd neutraal, objectief en kwalitatief advies. We kunnen ook een VLABEL-schatting voor u uitvoeren. Bij een schatting komen we altijd ter plaatse langs om een beter beeld te krijgen van het vastgoed. We nemen ook foto’s. Vervolgens gaan we het vastgoed vergelijken met gelijkaardige aanbiedingen op de lokale markt, om zo een correct beeld te krijgen van de prijs. Ook voor de schatting van de waarde van een projectgrond zit u goed bij ons. Ten slotte zijn we ook beschikbaar voor de waardebepaling van gebouwen, zoals villa’s. Bekijk onze tarieven online.

Vraag een offerte aan

Wilt u de waarde van agrarisch vastgoed laten inschatten door onze schatter? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bij CC Experts kunt u overigens ook terecht als u een landmeter nodig heeft. We kunnen voor u aan de slag gaan met 3D-landmeten. Vraag een offerte aan door een e-mail te sturen naar info@ccexperts.be of te bellen naar het nummer 09 233 40 54.