Schatting van de waarde van een bedrijfsgebouw

Home » Schatting bedrijfsgebouw

Vrijblijvende offertes

€ 25 korting bij online schattingen

Lokale marktkennis

Wilt u graag een schatting van een bedrijfsgebouw laten uitvoeren? Dan kunnen we u zeker verder helpen bij CC Experts in Sint-Martens-Latem, dicht bij Gent. Ons team is gespecialiseerd in het opmeten van land en het inschatten van de waarde ervan. U kunt bovendien rekenen op discretie. We ontzorgen u en zetten ons maximaal in op een vlotte vooruitgang van de zaken.

Wilt u een schatting laten uitvoeren door een professionele vastgoedexpert?

Of raadpleeg onze tarieven, bestel uw schatting online en geniet van € 25 korting.

schatting residentieel vastgoed

Onafhankelijke schatting van de waarde van uw bedrijfsgebouw

Als onafhankelijke schatter hebben we er geen belang bij om de waarde van jouw huis verkeerd in te schatten. Onze resultaten van een schatting van de waarde van een bedrijfsgebouw of kantoor zijn bijgevolg altijd erg precies. We komen altijd zelf eens langs om de staat van het gebouw beter te kunnen inschatten. We inspecteren daarbij alle individuele ruimtes. Op die manier kunnen we een vergelijking maken met gelijkaardige gebouwen op de lokale markt en de prijs precies inschatten. Wilt u ons inschakelen voor de schatting van agrarisch vastgoed? Dan zit u ook goed bij ons.

Laat ons weten hoe we u kunnen helpen

Wilt u ons inschakelen voor een schatting van de waarde van uw bedrijfsgebouw of een van onze andere diensten, zoals het verkavelen van bouwgrond? Dan kunt u meteen een offerte aanvragen. Contacteer ons door te mailen naar info@ccexperts.be of te bellen naar het nummer 09 233 40 54 voor verdere vragen. Bekijk onze tarieven online.