Schatting van de waarde van bouwgrond

Home » Schatting bouwgrond

Vrijblijvende offertes

€ 25 korting bij online schattingen

Lokale marktkennis

Wilt u graag een schatting van de waarde van een bouwgrond laten uitvoeren en bent u op zoek naar een professional? Schakel dan het team van CC Experts in. We zijn gevestigd in Sint-Martens-Latem, dicht bij Gent, en hebben meer dan 20 jaar ervaring in de sector. Bijgevolg hebben we een uitstekende kennis van de waarde van grond en kunnen we een accurate schatting garanderen.

Wilt u een schatting laten uitvoeren door een professionele vastgoedexpert?

Of raadpleeg onze tarieven, bestel uw schatting online en geniet van € 25 korting.

schatter expert schattingsverslag expertiserapport

Onze aanpak van een schatting van de waarde van bouwgrond

Voor een schatting van de waarde van bouwgrond willen we in de eerste plaats meer over de grond weten. Dat kan bijvoorbeeld door eens langs te komen. Zo krijgen we een helder beeld van de staat van de grond en de ligging, wat we vervolgens meenemen in de schatting. De volgende stap is het vergelijken met gelijkaardige gronden op de lokale markt. Zo krijgen we steeds een accuraat beeld van de huidige prijzen. Ook voor een schatting van andere zaken zit u goed bij ons. Zo kunt u ook een beroep op ons doen voor een schatting van de waarde van magazijnen en waardebepalingen van villa’s. Onze schattingen worden erkend door de Vlaamse overheid.

Schakel ons in voor de schatting van de waarde van uw grond

Wilt u nog meer informatie over onze aanpak van een schatting van een bouwgrond of wilt u uw grond laten opmeten? Neem dan snel contact op met een van onze onafhankelijke schatters. Dat kan door te mailen naar info@ccexperts.be of te bellen naar het nummer 09 233 40 54. Bekijk alvast onze tarieven online.