Schatting van de waarde van een herenhuis

Home » Schatting herenhuis

Vrijblijvende offertes

€ 25 korting bij online schattingen

Lokale marktkennis

Zoekt u een expert voor de schatting van de waarde van een herenhuis? Dan helpen we u bij CC Experts in Sint-Martens-Latem, dicht bij Gent, met veel plezier verder. We gaan te werk met een beproefde methodiek, waarmee we accurate resultaten garanderen. Nadien krijgt u bovendien een duidelijke rapportage van ons werk.

Wilt u een schatting laten uitvoeren door een professionele vastgoedexpert?

Of raadpleeg onze tarieven, bestel uw schatting online en geniet van € 25 korting.

schatting residentieel vastgoed

Hoe we te werk gaan bij de schatting van uw herenhuis

We beginnen in principe altijd met een plaatsbezoek. Tijdens dat bezoek maken we foto’s en voeren we opmetingen uit. Tijdens de schatting letten we ook op factoren als de ligging en afwerking van het herenhuis. Vervolgens vergelijken we het huis met gelijkaardige onroerende goederen op de lokale markt en maken we een berekening van de wedersamenstellingskosten. Ten slotte leveren we een overzichtelijk verslag af van onze schatting. Hetzelfde proces is van toepassing voor schattingen van een hotel. Ook voor schattingen van een kantoor zit u overigens goed bij ons.

Neem contact met ons op voor verdere vragen

Als onafhankelijke schatter zijn er veel voordelen verbonden aan onze diensten. Heeft u bijvoorbeeld specifiek een VLABEL-schatting nodig? Dan kunnen we die voor u uitvoeren. We kunnen ook voor u aan de slag met 3D-landmeten. Heeft u nog vragen over de schatting van uw herenhuis? Neem dan snel contact met ons op. Dat kan door een e-mail te sturen naar info@ccexperts.be of te bellen naar het nummer 09 233 40 54.