Schatting van de waarde van een hotel

Home » Schatting hotel

Vrijblijvende offertes

€ 25 korting bij online schattingen

Lokale marktkennis

Het is een goed idee om een beroep te doen op de service van professionals voor een schatting van de waarde van een hotel. Bij studiebureau CC experts in Sint-Martens-Latem, dicht bij Gent, zijn we gespecialiseerd in schattingen en kunt u steeds rekenen op neutraal, objectief en kwalitatief advies. Ontdek meer over onze aanpak.

Wilt u een schatting laten uitvoeren door een professionele vastgoedexpert?

Of raadpleeg onze tarieven, bestel uw schatting online en geniet van € 25 korting.

schatting residentieel vastgoed

Onze methode voor een schatting van de waarde van een hotel

Als u ons inschakelt als onafhankelijke schatter voor een schatting van de waarde van een hotel, dan komen we eerst ter plaatse langs. Zo is het voor ons mogelijk om foto’s te nemen, metingen uit te voeren en een beter beeld te krijgen van de ligging en de afwerking van het gebouw. In de volgende stap maken we een vergelijking van het hotel met vergelijkbare gebouwen in de buurt. Ten slotte krijgt u een overzichtelijk rapport van ons werk. Wilt u geen schatting van een hotel, maar een schatting van een magazijn? Dan zit u ook goed bij ons. Ook schattingen van bedrijfsgebouwen zijn onder meer mogelijk. Bekijk onze tarieven online.l

Stel ons gerust vragen

Wilt u ons inschakelen voor een schatting van de waarde van een hotel of een van onze andere services, zoals het verkavelen van bouwgrond? Neem dan zeker contact met ons op en laat ons weten hoe we u precies van dienst kunnen zijn. Dat kan door te mailen naar info@ccexperts.be of te bellen naar het nummer 09 233 40 54.