Schatting van de waarde van een kantoor

Home » Schatting kantoor

Vrijblijvende offertes

€ 25 korting bij online schattingen

Lokale marktkennis

Zoekt u een specialist die u kan helpen bij een schatting van de waarde van een kantoor? Dan staan de experten van CC Experts in Sint-Martens-Latem, dicht bij Gent, altijd voor u klaar. We zijn gespecialiseerd in de waardebepaling van gebouwen en land en hebben alle nodige tools om onze opdrachten met hoge precisie uit te voeren.

Wilt u een schatting laten uitvoeren door een professionele vastgoedexpert?

Of raadpleeg onze tarieven, bestel uw schatting online en geniet van € 25 korting.

kantoor schatting

De verschillende stappen bij de schatting van de waarde van een kantoor

Er zijn verschillende stappen bij de schatting van de waarde van een kantoor. We beginnen altijd met een bezoek aan het kantoor. Vaak krijgen we een betere indruk van het gebouw als we het in levenden lijve zien. Bovendien geeft het ons de mogelijkheid om foto’s te maken en eventueel metingen uit te voeren. Zodra we een helder beeld hebben van het kantoor, kunnen we een vergelijking maken met gelijkaardige gebouwen op de lokale markt. Vervolgens rapporteren we de resultaten van onze analyse. We passen een gelijkaardig proces toe bij schattingen van herenhuizen en waardebepalingen van handelspanden.

Ga in gesprek met ons

Het omschreven stappenplan is een vereenvoudigde versie van onze diensten als onafhankelijke schatter. Als u graag in meer detail bespreekt wat we allemaal doen, gaan we graag met u in gesprek. Daarvoor kunt u contact met ons opnemen door te mailen naar info@ccexperts.be of te bellen naar het nummer 09 233 40 54. Ook als u ons wilt inschakelen voor 3D-landmeten, kunt u ons bereiken via die kanalen.