Schatting van de waarde van een magazijn

Home » Schatting magazijn

Vrijblijvende offertes

€ 25 korting bij online schattingen

Lokale marktkennis

Heeft u een specialist nodig voor de schatting van de waarde van een magazijn? Dan zit u goed bij CC Experts in Sint-Martens-Latem, dicht bij Gent. We hebben meer dan 20 jaar ervaring in vastgoed en hebben bijgevolg de nodige expertise om een schatting met hoge precisie uit te voeren. Ontdek hoe we te werk gaan.

Wilt u een schatting laten uitvoeren door een professionele vastgoedexpert?

Of raadpleeg onze tarieven, bestel uw schatting online en geniet van € 25 korting.

schatting residentieel vastgoed

Hoe we een schatting van de waarde van een magazijn aanpakken

We focussen bij CC Experts op waarderingsvraagstukken, landmeetkundige opmetingen en strategisch advies. Voor een schatting van een magazijn of andere gebouw, zoals een kantoor, komen we eerst langs. Ter plaatse kunnen we namelijk beelden vastleggen en metingen uitvoeren. Ook de staat van het gebouw en de ligging zijn belangrijk voor de volgende stap. Tijdens die volgende stap gaan we het magazijn namelijk vergelijking met gelijkaardige gebouwen uit de buurt. Zo garanderen we dat de schatting van een magazijn altijd accuraat is. Er is nog een voordeel als u ons inschakelt als onafhankelijke schatter. Zo kunnen we VLABEL-schattingen voor u uitvoeren. Bekijk onze tarieven online.

Laat ons weten hoe we u kunnen helpen

Wilt u een schatting van de waarde van een magazijn of ander gebouw, zoals een herenhuis, laten uitvoeren door ons? Dan mag u gerust contact met ons opnemen voor meer informatie. Daarvoor kunt u contact met ons opnemen door te mailen naar info@ccexperts.be of te bellen naar het nummer 09 233 40 54. U kunt ook meteen een offerte aanvragen. Ook voor het verkavelen van bouwgrond zit u goed bij ons.