Schatting van de waarde van projectgrond

Home » Schatting projectgrond

Vrijblijvende offertes

€ 25 korting bij online schattingen

Lokale marktkennis

Wilt u een professionele schatting van de waarde van uw beoogde projectgrond laten uitvoeren? Dan staan de specialisten van CC Experts in Sint-Martens-Latem, dicht bij Gent voor u klaar. Met meer dan 20 jaar ervaring weten we precies waarop we moeten letten bij een waardebepaling. Ontdek hoe we schattingen precies aanpakken.

Wilt u een schatting laten uitvoeren door een professionele vastgoedexpert?

Of raadpleeg onze tarieven, bestel uw schatting online en geniet van € 25 korting.

projectgrond

Een accurate schatting van de waarde van uw projectgrond

Voor we aan de slag gaan met de schatting van de waarde van uw projectgrond, komen we eerst eens langs. Dat doen we om foto’s te nemen van de grond en de algemene staat vast te stellen. Op die manier wordt de ligging bijvoorbeeld ook meteen duidelijk voor ons. Het zijn belangrijke zaken om de waarde van de projectgrond te vergelijken met die van andere op de lokale markt. Op die manier maken we onze schatting van de waarde van uw projectgrond namelijk zo accuraat mogelijk. Wilt u ons inschakelen als onafhankelijk schatter voor andere zaken? Dan kunnen we u onder meer ook helpen met een schatting van de waarde van een bedrijfsgebouw en agrarisch vastgoed. Bekijk onze tarieven online.

Ontdek onze andere services

We kunnen niet alleen een schatting van een projectgrond voor u uitvoeren. Ook voor de ontwikkeling van modellen met 3D-landmeten kunnen we u helpen. Ook voor het verkavelen van bouwgrond zit u goed bij ons. Contacteer ons door te mailen naar info@ccexperts.be of te bellen naar het nummer 09 233 40 54 voor verdere vragen.