Een VLABEL-schatting laten uitvoeren

Home » Schatting VLABEL

Vrijblijvende offertes

€ 25 korting bij online schattingen

Lokale marktkennis

Wilt u een professionele schatting laten uitvoeren door een schatter die opgenomen is in de lijst van VLABEL? Dan zit u goed bij CC Experts in Sint-Martens-Latem, dicht bij Gent. Met meer dan 20 jaar ervaring op de teller, kunnen we u een service van topkwaliteit garanderen. Ontdek meer over onze schattingen.

Wilt u een schatting laten uitvoeren door een professionele vastgoedexpert?

Of raadpleeg onze tarieven, bestel uw schatting online en geniet van € 25 korting.

schatting residentieel vastgoed

Waarom een schatting laten uitvoeren door een schatter die opgenomen is in de lijst van VLABEL?

Een erfgenaam kan voor de aangifte van nalatenschap een beroep doen op een erkende onafhankelijke schatter die opgenomen is in de lijst van VLABEL voor een schatting van de waarde van onroerende goederen. De Vlaamse Belastingdienst aanvaardt zulke schattingen als bindend. Uw successiebelastingen zullen berekend worden op basis van de schattingen.

Schakel ons in als landmeter

We zijn erkend door VLABEL voor het uitvoeren van een bindende schatting. We voeren echter ook andere taken uit. Zo kunt u ook op ons rekenen als u een landmeter nodig heeft. We gaan aan de slag met technieken als 3D-landmeten om u zo accuraat mogelijke resultaten te geven. Of u nu op zoek bent naar een schatter voor uw agrarisch vastgoed of een expert voor een waardebepaling van een villa, bij ons zit u goed. Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen door een e-mail te sturen naar info@ccexperts.be of te bellen naar het nummer 09 233 40 54. U kunt ook eenvoudig een offerte aanvragen.