Schatting van vruchtgebruik

Home » Schatting vruchtgebruik

Vrijblijvende offertes

€ 25 korting bij online schattingen

Lokale marktkennis

Wilt u een professionele schatting laten uitvoeren, omdat u het vruchtgebruik van een bedrijf, gebouw of grond hebt geërfd? Dan kunnen we u bij CC Experts in Sint-Martens-Latem, dicht bij Gent, verder helpen. We zijn gespecialiseerd in schattingen en beheersen de nodige waarderingsmethodieken. We gaan bovendien altijd erg discreet te werk. Ontdek waarom het belangrijk is om de waarde van uw vruchtgebruik te laten schatten.

Wilt u een schatting laten uitvoeren door een professionele vastgoedexpert?

Of raadpleeg onze tarieven, bestel uw schatting online en geniet van € 25 korting.

schatter expert schattingsverslag expertiserapport

Schakel ons in voor een schatting van de waarde van uw vruchtgebruik

Particulieren, overheden en ondernemingen vragen bij CC Experts voor uiteenlopende situaties vastgoedwaarderingen aan. Een daarvan is een schatting van de waarde van vruchtgebruik. We zijn daarvoor erkend door de Vlaamse Belastingdienst. Heeft u een VLABEL-schatting nodig? Laat ons dan zeker weten hoe we u kunnen helpen. Ook voor een schatting van de waarde van gebouwen zoals kantoren en magazijnen zit u goed bij ons.

Vraag vandaag nog een offerte aan

Wilt u ons inschakelen als onafhankelijke schatter voor een schatting van uw vruchtgebruik? Neem dan snel contact met ons op en vraag vandaag nog een offerte aan. Stuur een e-mail naar info@ccexperts.be of bel naar het nummer 09 233 40 54. U kunt ons ook inschakelen voor het verkavelen van bouwgrond. Bekijk onze tarieven online.