Waardebepaling van een handelspand

Home » Waardebepaling handelspand

Vrijblijvende offertes

€ 25 korting bij online schattingen

Lokale marktkennis

Heeft u een specialist nodig voor de waardebepaling van een handelspand? Dan vindt u die bij het team van CC Experts in Sint-Martens-Latem, dicht bij Gent. Waarderingsvraagstukken, landmeetkundige opmetingen en strategisch advies, daarvoor moet u bij ons zijn. Met meer dan 20 jaar ervaring in de sector, garanderen we u een snelle en precieze service.

Wilt u een schatting laten uitvoeren door een professionele vastgoedexpert?

Of raadpleeg onze tarieven, bestel uw schatting online en geniet van € 25 korting.

schatter expertise

Schakel ons team in voor een waardebepaling van een handelspand

Als onafhankelijke schatter gaan we steeds erg nauwkeurig te werk bij een waardebepaling van een handelspand. Het is bijvoorbeeld essentieel voor ons om eens ter plaatse langs te komen om een helder beeld te krijgen van het pand. We nemen daarbij foto’s, kijken naar de staat van het pand en houden rekening met de ligging ervan. Die zaken nemen we vervolgens mee in onze analyse. We vergelijken daarbij het handelspand met gelijkaardige panden op de lokale markt opdat de waardebepaling zo accuraat mogelijk is. Ook voor een waardebepaling van winkelvastgoed of maatschappelijk vastgoed kunt ons inschakelen.

Doe een beroep op onze expertise

Als u met ons in zee gaat voor een waardebepaling van een handelspand, dan zijn die resultaten erkend door de Vlaamse overheid. Daarom kunt u bij ons onder ander ook schatting van de waarde van vruchtgebruik laten uitvoeren. Heeft u nog vragen voor ons of wilt u meer informatie over onze tarieven? Neem dan snel contact op door te mailen naar info@ccexperts.be of te bellen naar het nummer 09 233 40 54. Ook als u een landmeter zoekt, kunt u bij ons terecht.