Waardebepaling van maatschappelijk vastgoed

Home » Waardebepaling maatschappelijk vastgoed

Vrijblijvende offertes

€ 25 korting bij online schattingen

Lokale marktkennis

Voor de waardebepaling van maatschappelijk vastgoed is het een goed idee om een expert in te schakelen. Bij CC Experts in Sint-Martens-Latem, dicht bij Gent, hebben we meer dan 20 jaar ervaring in de sector en helpen we u met veel plezier verder. U kunt rekenen op volledige discretie en een vlotte samenwerking.

Wilt u een schatting laten uitvoeren door een professionele vastgoedexpert?

Of raadpleeg onze tarieven, bestel uw schatting online en geniet van € 25 korting.

schatting residentieel vastgoed

Hoe gaan we te werk bij de waardebepaling van maatschappelijk vastgoed?

Bij de waardebepaling van maatschappelijk vastgoed en onder andere ook winkelvastgoed komen we het liefst ter plaatse langs. Tijdens dat bezoek hebben we de mogelijkheid om alles in acht te nemen. We kijken naar de staat van het vastgoed, de ligging en maken beelden die van pas komen tijdens een vergelijking met gelijkaardig vastgoed op de lokale markt. Tijdens een vastgoedconsult geven we de resultaten van onze analyse helder aan u door. Onze schattingen zijn bovendien erkend door de Vlaamse overheid. Voor een VLABEL-schatting zit u dus ook goed bij ons.

Vraag meteen een offerte aan of bel ons voor meer informatie

Wilt u een van onze onafhankelijke schatters inschakelen voor een waardebepaling van maatschappelijk vastgoed? Dan kunt u eenvoudig een offerte aanvragen online. Dat geldt ook voor een waardbepaling van een handelspand bijvoorbeeld. Heeft u toch nog vragen? Neem dan contact met ons op door te mailen naar info@ccexperts.be of te bellen naar het nummer 09 233 40 54. Heeft u een landmeter nodig? Dan kunt u ook bij ons terecht.