Waardebepaling van een villa

Home » Waardebepaling villa

Vrijblijvende offertes

€ 25 korting bij online schattingen

Lokale marktkennis

Wilt u een specialist inschakelen voor de waardebepaling van een villa? Dan zit u goed bij CC Experts in Sint-Martens-Latem, dicht bij Gent. Als onafhankelijke schatter geven we u neutraal, objectief en kwalitatief advies. We hebben bovendien meer dan 20 jaar ervaring met schattingen. Ontdek hoe we precies te werk gaan.

Wilt u een schatting laten uitvoeren door een professionele vastgoedexpert?

Of raadpleeg onze tarieven, bestel uw schatting online en geniet van € 25 korting.

schatting villa

Onze aanpak bij een waardebepaling van een villa

Als u ons inschakelt voor een waardebepaling van een villa, komen we graag eens langs. Dat geeft ons namelijk de kans om een beter beeld te krijgen van de staat van het huis. Tijdens dat bezoek krijgen we ook een beter idee van de ligging. Al die zaken nemen we vervolgens mee in onze analyse. We vergelijken de villa met gelijkaardige villa’s op de lokale markt. Zo zijn de resultaten van een waardebepaling van een villa altijd accuraat. Ook voor een waardebepaling van een handelspand en maatschappelijk vastgoed zit u bijvoorbeeld goed bij ons. U kunt ons verder ook inschakelen voor het verkavelen van bouwgrond.

Schakel onze schatter in

Als onafhankelijke schatter bieden we u bovendien nog een groot voordeel. Onze schattingen zijn namelijk erkend door de Vlaamse overheid. Dat betekent dat u ook bij ons terechtkunt voor VLABEL-schattingen. Heeft u nog vragen over onze werkwijze bij een waardebepaling van een villa? Neem dan contact op door te mailen naar info@ccexperts.be of te bellen naar het nummer 09 233 40 54.