Waardebepaling van winkelvastgoed

Home » Waardebepaling winkelvastgoed

Vrijblijvende offertes

€ 25 korting bij online schattingen

Lokale marktkennis

Wilt u een professional inschakelen voor de waardebepaling van winkelvastgoed? Dan vindt u die bij CC experts in Sint-Martens-Latem, dicht bij Gent. We zijn gespecialiseerd in waarderingsvraagstukken, landmeetkundige opmetingen en strategisch advies. Ontdek meer over onze manier van werken.

Wilt u een schatting laten uitvoeren door een professionele vastgoedexpert?

Of raadpleeg onze tarieven, bestel uw schatting online en geniet van € 25 korting.

schatting residentieel vastgoed

De stappen bij een waardebepaling van winkelvastgoed

Voor een waardebepaling is het voor ons team in de eerste plaats erg belangrijk om een helder beeld te krijgen van het winkelvastgoed. Daarvoor komen we bijvoorbeeld ter plaatse langs. Zo krijgen we een goed idee van de staat en de ligging van het vastgoed. Dat zijn beide erg belangrijke factoren bij het vergelijken van het vastgoed met gelijkaardig winkelvastgoed op de lokale markt. Na die analyse kunnen we een accurate waardebepaling garanderen. Hetzelfde proces is ook van toepassing op een waardebepaling van maatschappelijk vastgoed. Ook voor de waardbepaling van villa’s kunt u ons inschakelen.

Doe een beroep op een professionele schatter

Als u onze onafhankelijke schatter inschakelt voor een waardebepaling van winkelvastgoed, dan bieden we u nog een voordeel. We zijn namelijk erkend door de Vlaamse overheid, wat betekent dat we ook VLABEL-schattingen kunnen uitvoeren. U kunt ons ook inschakelen als landmeter. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@ccexperts.be of te bellen naar het nummer 09 233 40 54.