Welkom bij CC Experts

CC Experts hecht bijzonder veel aandacht aan haar medewerkers of ambassadeurs. Elke dag opnieuw bouwen we aan onze ‘Great Place to Work’. De selectie van nieuwe collega’s gebeurt dan ook niet alleen op basis van talent, kennis en vaardigheden, maar ook op persoonlijkheid. We gaan op zoek naar een échte match met onze bedrijfscultuur.

Wat mag u van CC Experts verwachten?

A great place to work We werken flexibel en digitaal, we communiceren in ‘straight talk’ en we houden rekening met uw persoonlijke situatie, levensfase en prioriteiten. We zijn een organisatie waarin het bespreekbaar is om diverse rollen in uw loopbaan op te nemen.
Professionele werkomgeving met familiale waarden Intern dragen we ‘casual’ kleding, extern zijn we ‘business casual’ gekleed. Door een voortdurende dialoog met het management, zowel formeel als informeel, kan u uw eigen mening vrijgeven en draagt u bij aan de groei van de onderneming.
CC experts academy Ontwikkel op uw tempo uw talenten, kennis en vaardigheden. U zit in de ‘drivers seat’, wij coachen en faciliteren uw persoonlijk ontwikkelingsplan.
Inspirerende projecten We leveren een toegevoegde waarde aan betekeningsvolle projecten. ‘The Golden Circle’ of ‘Start With Why’ van auteur Simon Sinek is geworteld in ons denken en doen.
Work hard, play hard Een zingevende job in een sterk groeiende onderneming waaruit u plezier kunt halen, daar gaan we voor. Met sport, teambuilding en een jaarlijkse short trip bevorderen we uw creatieve geest, de samenwerking in het team en de ‘overall’ productiviteit.
Aantrekkelijk verloningspakket Een job bij CC experts wordt mooi verloond. Na uw groeitraject van 3 jaar heeft u de mogelijkheid om uw loonpakket zelf op maat aan te vullen naar uw wensen en voorkeuren.

De werkplek

CC Experts heeft twee kantoren op wandelafstand in Sint-Martens-Latem. De kantoren zijn vlot bereikbaar met de wagen, de fiets of het openbaar vervoer.

‘Activity Based Working’ is de leidraad in onze organisatie. Kort door de bocht komt het hierop neer. De taak bepaalt waar je werkt. Hoe kan een werkdag eruit zien?

  • Een complex vastgoedvraagstuk uit te werken? Start de dag op een concentratiewerkplek.
  • Lunchen kan samen met de collega’s in de ontspanningsruimte.
  • In de namiddag calls af te handelen? Neem plaats in een van de telefoonruimtes.
  • Nadien een paar zaken af te handelen? Neem plaats aan het landschapsbureau en wissel van gedachten met collega’s.
  • Dag afsluiten? Dat kan perfect op het dakterras.

Voka Charter en ESF

CC experts draagt duurzaamheid hoog in het vaandel met steun van Voka Charter Duurzaam Ondernemen en het Europees Sociaal Fonds. Dat uit zich in een duurzaam kritische benadering van de eigen processen, het onder de loep nemen van onze invloed op de mens en het milieu en het motiveren van ondernemerschap, creativiteit, innovatie en groei bij de medewerkers.

Teamactiviteiten

Vacatures6

Bent u een toekomstig expert bij CC Experts? Wees welkom op deze Great Place to Work. Ontdek onze vacatures of solliciteer spontaan.

expertise vastgoed

Real Estate Valuer & Advisor

Corporate kantoorjob

Jobstudent schatter in vastgoed

landmeter GPS

Landmeter

landmeten puntenwolk

CAD Tekenaar

schatter-expert

Jobstudent CAD tekenaar

landmeter polygonatie veelhoeksmeting vacature

Jobstudent landmeter

Solliciteren in 4 stappen

Online solliciteren

Je stuurt een mailtje met je cv en motivatiebrief naar info@ccexperts.be.

Persoonlijk gesprek

Ontmoet de bedrijfsleiding voor een persoonlijk gesprek. Mogelijks zal u dit waardevolle inzichten opleveren voor de rest van uw carrière.

Maak kennis met CC experts

Wordt een halve dag ondergedompeld in onze ‘Great Place to Work’ en ervaar onze bedrijfswaarden en -cultuur. Maak kennis met het team, de kantoren en het werk.

We are a match!

Hebben we er samen goesting in, dan maken we graag een contractvoorstel op.
Schatting
bestellen