Landmeten

Wist u dat we bij CC Experts in Sint-Martens-Latem, dicht bij Gent, voor u aan de slag kunnen met technieken als 3D-landmeten? Met veel precisie en aandacht hanteert CC experts landmeetkundige meetinstrumenten om land, gebouwen en infrastructuur in drie dimensies te capteren. Zo zijn we als landmeter in staat om grote omgevingen te digitaliseren met behulp van 3D-laserscanners, robotische totaalstations, drones en ontvangers die in contact staan met het GNSS. Ook bij kleinere landmeetkundige projecten biedt onze landmeter ondersteuning met behulp van het GNSS, telkens met oog voor detail en nauwkeurigheid. De meetgegevens worden verwerkt tot plannen en rapporten waarin de aard en afmetingen van vastgoed worden gedocumenteerd.

3D-landmeten en 3D-laserscannen

Bij het 3D-landmeten leggen we omgevingen efficiënt en in detail vast door het ultra-nauwkeurig 3D-laserscannen te combineren met panoramische foto’s in hoge resolutie. We leveren zo een digitale 3D-omgeving of ‘digital twin’ bestaande uit een puntenwolk en panoramische foto’s die kan worden geëxploreerd, gemeten en becommentarieerd in een online viewer. De tool is ideaal voor een schatting van een projectgrond of een waardebepaling van een handelspand.

Geo-datacaptatie

Met onze unieke methodiek van geo-datacaptatie bieden we garantie op een gebiedsdekkende opmeting om een project in kaart te brengen. Hiervoor combineert onze landmeter doorgaans technologieën als ontvangers die in contact staan met het GNSS. Voor 3D-landmeten zorgt onze 3D-laserscanner voor hoge puntendensiteit.

een robotisch totaalstation voor de nauwkeurigheid
een GNSS-ontvanger voor de positionering van het project in de ruimere omgeving
een 3D-laserscanner voor de hoge puntendensiteit
panoramische foto’s voor een realiteitsweergave

Door het ultra-nauwkeurig 3D-laserscannen te combineren met panoramische foto’s in hoge resolutie, leggen we omgevingen efficiënt en in detail vast. We leveren zo een digitale 3D-omgeving of ‘digital twin’ bestaande uit een puntenwolk en panoramische foto’s die kan worden geëxploreerd, gemeten en becommentarieerd in een online viewer.

Bekijk hier onze
online viewer

Ons aanbod

Juridische opmetingen Grensbepaling, perceelsplitsing, afpaling, muurovername en prekadastratie
Gemotiveerd verslag Afbakening van kavels en rapportage van de aandelen in de gemeenschap
Vloeroppervlaktemetingen Rapportage in BACS, IPMS, NBN en NEN meetstandaarden
Omgevingsvergunning Verkavelen van gronden en bijstelling van een verkaveling
Architectuurmetingen 3D-modellering, 3D-meshing, 2D-grondplannen, gevelaanzichten, dwarsdoorsneden en fotomapping
Plaatsbeschrijvingen Beschrijving van vastgoed naar aanleiding van een huurovereenkomst, bouwwerken of een verkooptransactie
Facility & property management 3D-realiteitsopname van gebouwen, industrie, infrastructuur en erfgoed voor beheer in IWMS als Planon, Geomap of andere
Vastgoedmakelaardij Matterport virtual tours en getextureerde 3D-meshes
Architectuur, engineering & constructie Consumeren van een digital twin via een online viewer of in uw eigen CAD en BIM-software

Vraag uw offerte vrijblijvend aan!

Omdat elk dossier of project uniek is, wordt onze dienstverlening afgestemd op uw noden en behoeften. Contacteer onze landmeter vrijblijvend voor meer informatie over 3D-landmeten of GNSS. Dat kan door te mailen naar info@ccexperts.be of te bellen naar het nummer 09 233 40 54. Ook voor schattingen zit u goed bij ons. Laat ons iets weten als we u kunnen helpen als onafhankelijke schatter.

Onze publicaties

eigendomsgrenzen afpaling

Eigendomsgrenzen en grensbepaling

gemene muur muurovername

De gemene muur en muurovername

plaatsbeschrijving

Het opmaken van een plaatsbeschrijving